Novice

26. MAREC 2017

NAGRADNI IZLET V PLANICO

NAGRADNI IZLET V PLANICO

Učenci in učenke sedmih razredov so se v četrtek, 23. 3. 2017, udeležili nagradnega izleta v Planico. Nagrado so si prislužili s sodelovanjem na likovnem natečaju Otroci in Planica. Izdelali so navijaški transparent. Iz cele Slovenije je prispelo mnogo izdelkov, nagradili pa so 15 osnovnih šol.

FOTO GALERIJA

V dolini pod Poncami je bilo danes zelo veselo. Treninge in kvalifikacije je spremljalo več tisoč otrok, ki so v Planico prišli s pomočjo Zavarovalnice Triglav in s sodelovanjem na likovnem natečaju Planica in otroci.
Otroci, ki so danes obiskali Planico so prihajali iz različnih koncev Slovenije in niso pustili, da jim deževno vreme pokvari počutje. Veselo so skakali okrog, gledali smučarske skoke in glasno navijali, tudi s pomočjo Zavoda za fair play in strpnost v športu, ki je skupaj z mnogimi osnovnimi šolami poskrbel za navijaški material.  Otroke smo prosili, če lahko z nami delijo svoje občutke in misli o Planici. Vprašali smo jih za koga navijajo in skoraj vsi so odgovorili: »Za našega Roberta Kranjca!« Mnogi so danes prvič obiskali Planico in si ogledali smučarske skoke v živo, zato so tudi izkoristili priložnost in se zahvalili organizatorju in Zavarovalnici Triglav za izlet, ki jim je polepšal dan. Kot smo tudi opazili, so vsi pridno reciklirali, saj po njihovih besedah to počno že doma in tako pripomorejo k čisti naravi. Vir: www.planica.si